Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
od 9:00 do 16:00 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 826,45 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
19.09.2017
Automatická sleva pro registrované uživatele
Víme, že hlídání emailů s různými slevovými kupóny může být někdy nuda a proto jsme všem registrovaným uživatelům nastavili automatickou slevu 5% na k... číst celé
06.08.2019
DOPRAVA ZDARMA
Bohužel vše se zdražuje, tak i ceny u našich dodavatelů jsou nyní vyšší, abychom zatím nemuseli zdražovat i my rozhodli jsme se pouze upravit částku p... číst celé
16.01.2010
Rezervace
  Líbí se vám pár věcí, ale chtěli byste s odesláním a zaplacením balíčku počkat do dalšího vkladu nebo do mateřské či výplaty? Není problém, nově ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zaslat newsletter
Hodnocení obchodu na Zboží.cz
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Janě Jirků, se sídlem Kremličkova 936, Kolín 280 02, IČ 03442675, zapsaná u živnostenského úřadu v Kolíně, Č.J. 4841/2014/OŽÚ/J/4 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na info@bazarekslunicko.cz

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
O nákupuProč s námi?Bezpečné platby
  • Vše skladem
  • Doprava nad 1 000,- Kč ZDARMA
  • Výdejní místa
  • Expedujeme obratem
  • Zasíláme na Slovensko
  • Doprava od 59,- Kč
  • Sladký dárek
ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, superCASH, Sberbank, QR platba
PROČ S NÁMI?
  • Vše skladem
  • Doprava nad 1 000,- Kč ZDARMA
  • Výdejní místa
  • Expedujeme obratem
  • Zasíláme na Slovensko
  • Doprava od 59,- Kč
  • Sladký dárek
PODPORUJEME

Rychlý kontakt
Logo
Second hand Sluníčko
Jana Jirků
Jana Jirků
od 9:00 do 16:00 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.